Turnaj Meet the world, 1. místo!

21.05.2012 23:01

 

V sobotní den jsme měli naplánovaný celodenní turnaj ve Mšeci, pořádaný fa. SKF nazvaný Meet the World. Přes ranní problém s Tomášem a Romanem, probíhalo vše na jedničku. Připravený stan byl po celý den naší oázou stínu, to vedro bylo všude  . V 9:30 bylo losování a v naši  skupině B uvízly Slaný a Kablo Kročehlavy. Ve skupině A Odolena Voda, Louny a N. Strašecí. Nutno dodat, že vítěz turnaje se zúčasní ve Švédském Göteborgu celosvětového turnaje mládeže Gothia Cup, takže bylo o co hrát. Po zahájení, kde  pormluvila starostka Mšece a zástupce generálního sponzora, vypukly boje ve skupinách. Odolka - Strágo = 0:2, Slaný-Tatran = 1:3 do utkání jsme vlétli jako draci, rychlý gól Vitnyho po centru Mutiny Slaný přibrzdil a my jsme si vytvářeli další šance z čehož vyústil gól Adama. Po slabší chvilce, kdy jsme Roušákem zavěsili, ale do vlastní (stačilo hrát levou)., hned z rozehry unikl Adam a dal na klidných 3:1.
Odolka-Louny=0:,Slaný-Kablo=3:1,Louny-Stágo=0:3, Kablo-Tatran=2:2. Začátek jsem nepochopil a během deseti minut proráváme 2:0 hrubé podcenění soupeře!!!! Po zamíchání sestavou se tým uklidnil a začal makat, Houďas do polčasu snížil a Vitny samostatným únikem vyrovnal. Ještě musím zmínit,zákrok Tůmise, kdy za stavu 2:1 chytil 100% gól a šlo se do finále.
Měli jsme kratší odpočinek a Kuba F. musel jet pískat, ale tým již byl dopněn o Janu a oba dva Kabeláče . Utkání bylo vyrovnané a bojovné, přesto zmíním dvě akce.  V první minutě šel Vitny sám kasu a nechal vyniknout brankáře Strága a šance na druhé straně, kde nám po bombě hráče v modrém zazvonila tyč. Tohle byly dvě tutovky, které mohli rozhodnout. Nerozhodly a šlo se na penalty. Kdo musel byl Kuba, kdo chtěl byl Ajchi. K ostatním borcům jsem musel promluvit a pak se přidali další: Martin, Vitny, Adam a Šimi. První série penalt - Kuba neměl šanci, dobře kopnuto 0:1,
Ajchi - gólman si šáhnul, ale 1:1. Druhá série Kuba naznačuje pohyb a chytá, Martin bezpečně 2:1. Začíná přituhovat, třetí série Kuba vystihuje stranu, ale balón letí nad levou šibenicí, Šimi, gólman opět tečoval, ale 3:1. Čtvrtá série, pokud Kuba chytí postupujeme, soustředění,střela a chytil. Radost, pokřik a vyhlášení uzavřeli výborně organizovaný turnaj, pořadatelům patří dík. Nejlepší střelec #12 Strágo, nejlepší hráč Adam Vránička, nejlepší brankář Tůmis ml., nejlepší tým pro mě Tatran Rakovník st. žáci.

Letní počasí nás poslalo do Švédska, ale my se vrátíme zpět na zem a budeme se soustředit na závěr sezóny, kde je ptřeba ještě máknout!!!

Fotogalerie 1


Fotogalerie 2

Fotogalerie 3 - na Facebooku