Tatran Rakovník - Spartak Příbram 2:2 (0:2)

14.04.2012 14:12

Takže. První poločas byl z naší strany ve znamení zmatku, nedůrazu v soubojích, nepodstupování soubojů a fotbalových nesmyslů. Dali jsme soupeři tolik prostoru, že měl kopac času si s námi hrát skoro báčko a my lítali jak hadr na holi. Propadli jsme zejména při brance, kdy přihrávka na útočníka Spartaku přišla ze středového kruhu až před naše velké vápno, středem hřiště. Neomluvitelná chyba. Je ale také fakt, že hned v úvodu, několik minut před inkasováním 1 branky, se Vitnymu prošel po zádech hostujicí brankář. OVšem toto je asi považováno za dovolenou hru - penalta se nepískala.
Druhé dějstvíjsme zvádli o poznání lépe. Konečně jsem začali podstupovat souboje a nedali soupeři tolik místa a času na rozehrávku. Výborně podstupoval souboje a většinu jich vyhrál, Dan Matějovič. Na něm bylo vidět nejvíce, že není z nějaké Příbrami podělanej až za ušima. Doufám, pánové, že toto utkání Vám opět ukázalo, že v krajském přeboru už to není fotbal na vyprdění. Že je třeba makat 70' naplno. A také, že je potřeba, jak já říkám, "Vypnout tu školku!". Už nehrajeme fotbal mladších žáků na polovinu hřiště. 
Ano, díky zlepšenému výkonu jsme vstřelili zaslouženě 2 branky. Druhý poločas byl skoro stále v naší režii a 3 branka visela ve vzduchu.