Slovan Lysá - Tatran Rakovník 6:2

01.05.2012 20:44

Těžko se mi bude utkání hodnotit. Ono dostat branky v 8., 12. a 23. minutě jistě nepotěší. K čemu je snížení na 3:1 po rohu, který kopal Vitny a zakončil  Mutina, když si necháme do poločasu dát lajdácky další 3 branky! 
Cílem do druhého poločasu bylo dát z první šance gól. To se Ajchimu nepodařilo kvůli nepovedenému zpracování. Poté jsme dostali výhodu zahrávání pokutového kopu. Ujmul se ho Houďas, ale nejprve nastřelil rukavice již ležícího brankáře a při dorážce označkoval pouze tyč. Z následného útoku dávají domácí branku na 6:1. Ke konci utkání se nám podařilo korigovat skóre opět po rohu. Šimi rozehrál vzduchem an přední tyč a nekrytý Vitny 
pohodlně zavěsil.
Zdálo by se, že nás soupeř roznesl na kopytech. Ovšem realita byla jiná. Fotbalově domácí nepředvedli o nic víc něž my. Ovšem narozdíl od nás bojovali o každý míč, o každý centimetr na hrací ploše. Většinu akcí řešili dlouhým nákopem na urostlého a šikovného útočníka. I za stavu 5:1 měli stále chuť dát další a další branky. 
-----------------------------------------------------------------------
Díky dalšímu bodovému a hernímu výpadku se začínáme potácet v tabulce níže a níže. A místo klidného středu začínáme mít sestupové starosti. Bylo by třeba, aby ste si to pánové každý přebrali v hlavách sám za sebe a ZABRALI! Jinak velmi vydařený podzim svými jarními "výkony" spláchnete do kanálu!
-----------------------------------------------------------------------

branky: Mutina, Vitner

sestava: Tůmis - Mutina - Rouši, Vašek., Pifák - Nevďa, Ajchi, Dan M., Šimi - Houďas, Vitny
střídali: Sejpkič, Satty, Lukáš a Domča V.