Turnaj Říčany 2011 - zdárná obhajoba 1. místa!

13.12.2011 09:10

V neděli 11. prosince jsme se vydali po roce na halový turnaj do Říčan. Minule jsme na této akci skončili kluci se zlatou medailí na krku a obhajoba byla jasnou výzvou. Ne vždy dění na palubovce bylo fotbalovou podívanou, ale i bojovnost k tomuto sportu patří. Abychom šli úspěchu více naproti, zvolil náš realizační tým zápasový model ze Sparty. Tým vedl z lavičky Kuba Fejfar, ale z tribuny vše bedlivě sledoval Radek Tůma s Petrem Kabele. Ovšem místo sluchátka v Jakubově uchu byla využívána, zejména Petrem, znaková řeč a také mužný hlas, který byl Radkovou doménou!

 

Radošovice - Tatran 1:9 (1:2)

Začátek zápasu nám utekl, Vstoupili jsme do utkání málo aktivně a čekali, že se soupeř porazí sám. V prvním poločase se o změny skóre postarali Houďas s Domčou Varyšem. Nejprve servíroval Dominik a skóroval Dan a poté si role vyměnili. Škoda neproměněné šancě Romana a nedůsledného bránění Roušáka.
Druhé dějství už bylo trochu jiné. Začali jsme to na soupeřovu kasu sypat pod tlakem až se skóre zastavilo až na 1:9. Postupně se trefili: 2x Páťa, Domča V., Pifák, Houďas a Roman. Kdo dal gól na 1:9 nevím, sám si to nepamatuju a z poznámek trenérského dua na tribuně se to vyčíst nedalo! :D

 

Tatran - Vršovice 1:2 (0:1)

V samotném začátku jsme dvakrát zahrozili Vencou na Domčou K, ale marně. To an druhé straně došlo ke zbytečné ztrátě míče a pasivitě brankáře a vršovičtí vedou 0:1. Poté si Kuba připsal ještě jednu mindu, kdy opravdu špatně rozehral, ale brankou v naší síti to nakonec neskončilo i díky jeho zákroku. Branka na 1:1 byla skutenčě vybojovaná a bylo jedině dobře, že Vašek dokázal na polovině prosadit kila a korigovat skóre. Vítězství na naší stranu přiklonil až přímák kopaný cca 30 sekund před koncem utkání. Míč proletěl zdí kolem brankáře a už se třepal v síti! Nutno podotknout, že tento soupeř byl místy opravdu lepší a vyhráli jsme toto utkání i s dávkou štěstí.

 

Tatran - Mukařov 2:1 (0:1)

Jak bylo asi už folklórem, tak abychom zabrali, tak si nejdříve necháme dát branku. Z naší strany jsme se pokoušeli odpovědět střelami Vaška, Ondry a Páťi, bezúspěšně. Až Domča střelou pod víko utkání na pár chvil zremizoval. Poté přišly 3 pěkné okamžíky pro brankáře Mukařova, když postupně zneškodnil 3 střely našich hráčů. Ovšem na čtvrtý projektil od Dana Matějoviče již neměl nárok. Tento zápas byl hodně o bojovnosti, ale se šťastným koncem pro nás.

 

Tatran - Klánovice 3:2 (2:1)

Po naší vedoucí brance z kopačky trenéra Radka T., opět prokázal kvality Kubajz v kase. Po Roušákově neproměnění samostatné akce přijde nedorozumnění mezi Kubou a Jardou - 1:1. Z trestňáku zvyšujeme na 2:1, ale vyrovnání není opět daleko. Jak poznamenalo trenérksé duo vysoko na palubovkou: "Venca na provázku!" :D Předznamenáním našeho dalšího gólu bylo Rooušiho břevno. Tečku za naším působením an totmo turnaji udělá ten, který ho i otevřel. Nejprve Houďas vstřelí branku a poté uhasí neklid před naší kasou prudkým odkopem do nikam.

 

 

Tatran Mukařov Klánovice Vršovice Radošovice body skóre pořadí
TATRAN X 2:1 3:2 2:1 9:1 12 16:5 1.
Mukařov 1:2 X 2:0 1:2 5:0 6 9:4 2.
Klánovice 2:3 0:2 X 3:1 2:1 6 7:7 3.
Vršovice 1:2 2:1 1:3 X 2:0 6 6:6 4.
Radošovice 1:9 0:2 1:2 0:2 X 0 2:18 5.