Tatran Rakovník - Pšovka Mělník 1:2

12.05.2012 23:40

 

Sestava opět nebyla optimální, stále stejná písnička, nemoci zranění. Tentokrát oba střední záložníci Ajchi, Nevďa, předstopér Venca, levý záložník Luky a Zbýňa. Perem se s tím celé jaro a jen díky mladším žákům odehráváme KP st. žáků.
Těžko se mi hodnotí zápas jara po naší porážce, ale už se stalo. První poločas, kdy jsme byli jasně lepší, mohl být poločasový výsledek 6:1 a nikdo by se na Tatranu nedivil. Po 100% šancích Houďase (3x), Vitnyho, Domči K. a hlavičkách Mutiny necháváme viniknout hostujícího brankáře. Bojovně hrajícím hostům stačí jeden roh, kdy Mutina minul ve vápně balón (po výkřiku já) a Satty nechal na zadní tyči volného hráče, 0:1. Přestože v poločase byli hráči nabádáni k větší aktivitě, důrazu, bojovnosti a nutnosti dát gól, tak vše zůstalo v kabině, mimochodem stejně jako úvodní pokřik!!!!!!!! Ve druhém poločase jsme již nebyli lepším týmem, ale přesto jsme vyrovnali. Po faulu hostujícího beka na Dana M., Vitny proměnil se štěstím penaltu 1:1. Vypadalo to na bod, ale opět naše naivní, nedůrazná hra a chyba (stačil odkop do lesa) , nahrála hostujícímu hráči, který trefil přesně k tyči 1:2. Deset minut do konce, posunutí Mutiny na hrot, ale vyrovnávací branka už nepřišla. Škoda. 
Krátké shrnutí: Hrajeme kraj, ale trénujeme na okres a z toho pramenící bezkrevnost nám nemůže přinést lepší výsledky.
Kdo nezklamal, byl Dan Matějovič, který odbojoval celé utkání a byl jediným Tatraňákem  se srdíčkem na správném místě. Kdo zklamal, byl májovník Satty a chodec utkání Šimi, ostatní utkání odehráli, ale neudělali nic navíc pro vítězství.
Máme pět tréninků + jeden turnaj na přípravu před K.H., kde by jsme měli tyhle ztracené body získat zpět na Tatran. Přestanem si vyprávět a máknem!!!!!!!!