Tatran RAKO Rakovník - SKR B 2:0 (1:0)

13.11.2010 18:38

V posledním kole I.A třídy žáků svedl los proti sobě náš tým se sousedním SK. V tomto utkání jsme měli sice územní převahu, ale do jasných gólovek jsme se často nedostávali. Svými zásahy udělili podobu skóre Míra Truksů a Péťa Brožů!

Utkání začalo aktivně z naší strany. Již po 30 vteřinách se řítil sám na branku Švejk, ale v poslední chvíli ho od míče odstavil Zděnda Nejdl. V šesté minutě prostrčil Dejv Vidunů, na střed, na Míru – Zabijáka, a ten prostřelil brankáře Šedivého! - 1:0.
Hra se poté odehrávala spíše mezi vápny. Avšak minutu před koncem mohl navýšit na 2:0 Houďas, ale nebylo mu přáno.

Druhý poločas začal tak, jak skončil. Po přiťuknutí se do mičudy opřel Dejv od Vidunů a jeho utěšená střela těsně minula spojnici branky Zděndy Šédi! O pár minut později jsme se už ale z gólu těšit mohli! Švejk od lajny poslal přesnou přihrávku šikmo na střed hřiště na Zoba a ten jí nepohrdl! Naopak! Míč nasměroval s ledovým klidem na zadní tyč - brankář neměl nárok! - 2:0. Ve 41. minutě byl blizoučko ke vsítění Šimi, když po prímově rozehraném přímaku skoro od střídaček Dejvem V., přestřelil branku jen o centimetry! 

Utkání již žádného střelce nezaznamenalo, a tak výsledek 2:0 byl konečný.

Fotky ze zápasu: tatranaci.rajce.idnes.cz/