Tatran RAKO Rakovník - Neratovice/Byškovice 1:6(1:2)

13.11.2011 11:16

 

Slušná lekce z fotbalu
Tatran Rakovník - FK Neratovice/Byškovice 1:6 (1:2) 
Předposlední kolo KP starších žáků.


V předposledním kole Krajského Přeboru jsme nastoupili k utkání s nejlepším týmem, který jsme za podzimní fotbalové putování potkali. Neratovice jsou po právu lídrem celé soutěže. Náš kádr je bohužel poznamenaný několika zraněními, která limitují naše výkony. To ale nemění nic na tom, že nás soupeř předčil snad na všech frontách - v pohybu s míčem, bez míče, v nasazení, v kombinaci.

V prvních minutách obou poločasů jsme inkasovali branku, což nemůže končit dobře. Fakt, že jsme náš gól vstřelili pouze z pokutového kopu (Vitner), také o nečem hovoří. Je ale třeba pochválit brankáře Jakuba Tůmu, který sice inkasoval 6 fíků, ale další 5 vyložených brankových příležitostí soupeře zneškodnil. Solidní výkon podal standardně Jarda Mutínský na stoperu. Zklamánm pak jsou jistě polovičaté výkony Dana Roušavého, Ondry Neveďala a Petra Sejpky. Celkem pozitivně zapůsobil ve svém poločasovém účinování navrátilec Dan Matějovič!

Přes zimu si musíme všichni uvědomit, že hrajeme druhou nejvyšší žákovskou soutěž, a že jsme již starší žáci - ne fotbalová přípravka. V posledním kole zajíždíme na hřiště Brandýsu/St. Boleslav. Utkání jistě nebude jednoduché, ale v silách našeho týmu je odvést na Šamotku poslední podzimní body!

Sestava Tatran: Tůma - Mutínský, Ivanov, Lužný, Přibyl - Šíma, Nevěďal,Eichler, Roušavý - Varyš, Vitner 
Střídali: Matějovič, Sejpka, Kapoun