Tatran RAKO Rakovník - Kutná Hora 1:1(0:0)

30.10.2011 21:20

 

Promarněná výhra
Tatran RAKO Rakovník - Sparta Kutná Hora 1:1 (0:0)
Po nadílce Hořovicku přišlo v KP žáků opět vystřízlivění.


V mlhavém prostředí areálu na Šamotce přijela s našimi hráči změřit síla Kutná Hora. Domácím trenérům chyběl jen Lukáš Přibyl, který laboruje se zraněním zad.

První poločas ovládala Kutná Hora. Byla u všech míčů a soubojů daleko dříve, přehrávala nás snad na všech frontách. Pramenilo z toho několik zajímavých šancí pro soupeře. Ve 20. minutě musel zasahovat u levé tyče až Tůma, který stačil vytlačit loptu na roh. Po čtyřech minutách se jeden z hráčů hostí odhodlal ke střele z nějakých 30 metrů a orazítkoval břevno. Z následné dorážky jeho spoluhráč zaváhal, když netrefil zcela odkrytou kasu Tatranu.

Ve druhém dějství Patrik Vitner ztratil zcela zbytečně míč na středu hrací plochy, z čehož vytanulo přehození našeho brankáře a míč se již zcela volně snášel směr naše kasa. Asi metr před brankovou čarou ale Patrik svoji chybu napravil a míč odvrátil. V 53' vykostil Romana na půlce jeden ze soupeřů zcela bez míče, ovšem rozhodčí nepochopitelně vytáhl pouze kartu žluté barvy. Roman pro tento zákrok musel být okamžitě střídán. Pak to přišlo. V 65' byl těsně před pokutovým územím kutnohorských faulován Šíma. Trestňák si postavil Patrik Vitner a tvrdou střelou převážil váhy zápasu na naší stranu. - 1:0 Poté jsme již se štěstím odolávali tlaku hostí. Osudovou se stala nastavená jedna minuta. Nedůslednost v pokrytí přinesla soupeři možnost zahrávat rohový kop. Šanci hosté využili výborně. I díky ledabylému pokrytí soupeře Danem Roušavým nás stála bohužel branku v naší síti! - 1:1

Sestava Tatran: Tůma - Mutínský, Ivanov, Lužný, Roušavý - Šíma, Eichler, Neveďal, Sattler - Varyš, Vitner
Střídali: Houdek, Sejpka, Kapoun, Fiala