Tatran RAKO Rakovník - FK Hořovicko 15:1 (8:0)

08.10.2011 23:06

Tatran Rakovník - FK Hořovicko 15:1 (8:0)

 

V 9. kole KP starších žáků zavítalo na Šamotku nedaleké Hořovicko.

 

Po minulém kole, kde jsme vyhráli v Říčanech 0:1, na náš tým čekal soupeř FK Hořovicko. Dle tabulkových předpokladů měl být zápas plně v naší režii. Chvilku po zahájení utkání se tyto předpovědi potvrdily. Soupeř dorazil oslaben o 2 hráče základní sestavy, ale i tak byl výkonnostní rozdíl mezi nimi a hráči Tatranu patrný.

Poprvé se skóre měnilo v první minutě, kdy svým typickým únikem vsítil Pavel Šíma. - 1:0. Podobně padla po pěti minutách i druhá branka. Opět "letec Šíma" v křídelní akci a krásně trefená šibenice. - 2:0. Třetí gól na sebe nenechal dlouho čekat, po křížné přihrávce Zděndy Eichlera poprvé rozjitřil síť v našem týmu Domča Varyš a počínal si výborně! - 3:0. Dnešní vrchní nahravač, Zděnda Eichler, naservíroval před bránu a Patrik Vitner se nemýlil! - 4:0! Za chvilku si kluci role vyměnili. Vitny nasměroval na Zděndu a ten po kličce golmanovi již zavěsil do zcela prázdné branky hostí. - 5:0. Do poločasu se ještě trefili Pavel Šíma, Zděnda Eichler a Domča Varyš. - 8:0.

Na nejvyšší možné skóre, které je naše časomíra schopna zaznamenat, posunul běh dějin tohotu utkání Patrik Vitner! - 9:0. Na kouzelnou desítku dosáhl Dan Houdek poté, co byl jako střídající hráč na hrací ploše sotva minutu. - 10:0. V 51' se čestného úspěchu hosté dočkali i díky nedobré obranné činosti Dana Roušavého, který soupeři situaci špatným pokrytím velmi ulehčil. - 10:1. Ovšem na časomíře svítilo 0:1, což trošku mátlo právě přišetvší diváky. O pár desítek sekund se vyplatil tréninkový dril ze čtvrtka, kdy se pár hráčů zaměřilo na střelbu hlavou. Dan Houdek z toho profitoval a skóre se pohnulo na 11:1. Dále se trefili Šíma, Vitner, Eichler a Houdek. - 15:1!


Sestava Tatran: Tůma - Přibyl, Mutínský, Lužný, Ivanov - Sattler, Eichler, Vitner, Šíma - Kapoun, Varyš
Střídali: Sejpka, Roušavý, Houdek

 

Fotopostřeh bez komentáře! :-D